Palas İlkokulu
Palas Mahallesi

VİZYON

Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı olabilmeleri için çevre imkanlarını kullanabilen ve öğrencilerinin kendilerini gerçekleştirmesine yardımcı olabilen bir kurum olmak.

MİSYON

Kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.

Spor müsabakalarında ve bilgi yarışmalarında ortaya konulan başarılar.
Öğretim Şekli :İkili öğretim

İkili öğretim

Kömür Kaloriferi

İl Merkezine 50 km İlçe merkezine 14 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Palas Kasabası Kayseri il merkezine 50 km uzaklıkta olup, kasaba içerisinde ikamet imkânı bulunmamaktadır. Yerleşim yeri geniş bir yüzölçümüne dağılmış durumdadır. Öğrencilerimizin bir kısmı okula taşımalı sistem ve belediyenin sağlamış olduğu servis araçlarıyla gelmektedir.